Jagt på korevlerne

Odsherred kommune valgte i 2010 at ændre proceduren for jagt på Korevlerne.

Odsherred kommune besluttede at jagten på Korevlerne skal udlejes. Derfor har Højby-Vig Jagtforening og Odden Jagtforening i fællesskab lejet jagten på Korevlerne. I denne forbindelse fastsatte Odsherred kommune en række nye retningslinjer for jagten på Korevlerne.

Der skal ved hver jagt være en jagtleder fra én af foreningerne til stede.

- Der er jagt på Korevlerne 6 dage pr. år.
- Der må drives trækjagt på ænder og gæs, i morgen og aftentræk.
- Der skal tilmeldes til hver jagt til jagtlederen

Læs endvidere jagt lejekontrakten i menuen til venstre.

Jagtleder af Korevlerne:

Claus Skriver Oddenvej 243 4583 Sj. Odde

Mødetider til jagter på korevlerne 2018

Som jæger skal du være tilknyttede en apterende jagt hund og MAX 4 Jæger pr hund.

Tilmelding skal ske pr. SMS dagen før jagten afholdes og der skal anføres navn og forening samt hvilken hund/føre du er tilknyttet.

Ligeledes skal der sendes sms med antal skud og faldet vildt samt art, senest dagen efter jagten (grundet der ligger en del arbejde i at holde styr på skud og vildt til reporter til kommunen).

Man kan ikke deltage i næste jagter på korevlerne hvis der ikke er ind reporteret skud og vildt samt art.

- Mandag 3/9 morgen 4:50 og aften 19:30
- Tirsdag 25/9 morgen 5:20 og aften 18:40
- Mandag 22/10 morgen 6:20 og aften 17:40
- Tirsdag 20/11 aften 15:40
- Mandag 17/12 aften 15:30
- Tirsdag 14/1 aften 15:50

Knæk og Bræk Jagtansvarlig SMS nr 21 62 31 56 Det er ikke længere tilladt at drive jagt på Korevlerne uden tilmelding. Spørgsmål vedrørende jagten på Korevlerne skal ligeledes stilles til Jagtlederen:

Krybskytteri vil blive politianmeldt.

Korevlerne

Søg på siden